Ny direktør i IVAR

Publisert: 11.02.2020

Ansettelsesutvalget ble enige om å enstemmig innstille Ingrid Nordbø til jobben som administrerende direktør i IVAR IKS.

Administrerende direktør Ingrid Nordø. Foto: Anne Lise Norheim.

Ny direktør i IVAR

1. juni blir Ingrid Nordbø ny administrerende direktør i IVAR IKS. Hun kommer fra stillingen som rådmann/kommunedirektør i Sola kommune.

Ansettelsesutvalget ble enige om å enstemmig innstille Ingrid Nordbø til jobben som administrerende direktør i IVAR IKS. Det er styret i IVAR v/styreleder Stanley Wirak som ansetter adm. direktør. Visindi har hjulpet IVAR med rekrutteringen.

Ingrid Nordbø har jobbet som rådmann i Sola kommune siden 2011, og har også bakgrunn som plan- og bygningssjef i samme kommune, regionalplansjef i Rogaland fylkeskommune samt fra Miljøverndepartementet. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

– Jeg kjenner IVAR som et svært kompetent og slagkraftig selskap. IVAR forvalter et stort og viktig samfunnsoppdrag på vegne av sine eierkommuner. Jeg er glad for å få muligheten til å bidra til videreutviklingen av selskapet. Det har samtidig vært en vanskelig beslutning å forlate Sola kommune, en organisasjon som jeg er veldig glad i. Etter snart 9 år i samme topplederjobb kom jeg likevel til at det var riktig å bytte jobb når jeg fikk denne muligheten, sier Nordbø.

Stanley Wirak, som er styreleder i IVAR IKS, er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Vi er svært fornøyde med å få Ingrid Nordbø med på laget. Vi får en veldig dyktig og kompetent leder, og jeg er glad for at hun har takket ja til å lede IVAR sitt viktige samfunnsoppdrag videre, sier Wirak.

Som administrerende direktør får hun ansvar for å lede selskapet på en effektiv, forsvarlig og bærekraftig måte. Nordbø overtar stillingen til Kjell Øyvind Pedersen, som går av med pensjon.

– Jeg vil samtidig få takke Pedersen for den fantastiske innsatsen han har gjort for IVAR, sier Wirak.

Nordbø tiltrer stillingen i juni 2020.

Velkommen i IVAR!

No results found.

Relaterte artikler

Nyheter, undersak
IVAR og NORCE påviser mikroplast i luft med nye metoder. Dette er første gang mikroplast har blitt dokumentert i slike luftprøver.
Nyheter, undersak
På grunn av økt trafikk og trafikale utfordringer inn til IVAR gjenvinningsstasjon Forus, har vi installert et webkamera.
Nyheter, undersak
IVAR har søkt om uttak av drikkevann fra Birkelandsvatn i Bjerkreim kommune, og Olje- og energidepartementet (OED) besluttet tirsdag å opprettholde tillatelsesvedtaket fra NVE.
Nyheter, undersak
Da dommen ble kjent, brøt det ut full applaus i salen under IVARs allmøtet torsdag.