IVARs direktør sitt flotte gjenbrukskontor

IVARs direktør sitt flotte gjenbrukskontor

Publisert: 4.10.2021

Er det mulig å innrede et funksjonelt og fint kontor, kun ved hjelp av gjenbrukt eller gjenvunnet materiale? Vi bestemte oss for å gjøre et lite eksperiment.

Administrerende direktør Ingrid Nordbø. Foto: Anne Lise Norheim

Miljøvenlege kontor

Det nye kontoret til administrerende direktør Ingrid Nordbø har blitt innredet med møbler og pyntegjenstander som enten er gjenbrukt eller laget av gjenvunnet materiale.

En bordplate laget av havplast, krakker laget av insulinsprøyter og pyntegjenstander fra Bruktbuå.

Er det mulig å innrede et funksjonelt og fint kontor, kun ved hjelp av gjenbrukt eller gjenvunnet materiale? Vi bestemte oss for å gjøre et lite eksperiment, og resultatet ble veldig bra.

Tusen takk til alle samarbeidspartnere på prosjektet: LINK Arkitektur, Aldente kommunikasjonsbyrå og Tjerand Fine Furniture. NRK Rogaland skrev en lengre sak om det flotte kontoret her: https://www.nrk.no/rogaland/eit-kontor-hos-gjenvinningsanlegget-ivar-er-laga-berre-av-brukte-og-resirkulerte-materiale-1.15658572

No results found.

Relaterte artikler

Nyheter, undersak
Alle drikkekartonger med navn og nummer på som kommer inn til IVAR sitt anlegg er med i fire årlige trekninger. Det er IVARs ettersorteringsanlegg på Forus som sorterer ut drikkekartonger til gjenvinning.
Nyheter, undersak
Diplom-Is bytter farge for å «redde» 130 tonn plast i året. Nytt design skal forhindre at tre millioner isbokser går opp i røyk. De nye isboksene har gjennomgått tester ved IVAR ettersorteringsanlegg Forus.